Arkiva e etiketave: mengjes

Nga kafja te krepat, ja 10 ushqimet e preferuara...

Si është një mëngjes tipik italian? Italia mund të jetë më e famshme për kontributet e saj në arkitekturë, letërsi, modë dhe dizajn, por kuzhina e tyre është gjithashtu e pakrahasueshme. Kuzhina italiane shpesh perceptohet si elegante dhe luksoze,...

Donuts të shpejta dhe me shije fantastike!

1.Ngroheni furrën në 180 gradë dhe spërkatni mirë me llak pjekje 2 tavat për donuts. 2.Në një enë të madhe, hidhni miellin, sheqerin, pluhurin pjekës, kanellën, arrëmyshkun dhe kripën. 3.Në një tas të vogël, tundni së bashku vezën, qumështin,...

Bukë e shpejtë me proshutë dhe parmixhano për mëngjes

1.Ngrohni furrën në 175 gradë dhe vajiseni lehtë me llakun. 2.Përzjeni së bashku miellin, pluhurin për pjekje, kripën dhe piperin në një tas. 3.Përzjeni së bashku vezët dhe gjalpin dhe shtojini tek mielli për tu kombinuar. 4.Mbusheni me djathrat,...

Koha më e mirë për të ngrënë mëngjesin, drekën...

Mëngjesi Koha më e mirë: 07:00-08:00 e mëngjesit Jo më vonë se ora: 10:00 Mbani mend se: Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës, i cili i jep trurit dhe trupit tuaj energjitë e nevojshme para se të...

Nëse nuk doni të shtoni në peshë hiqni dorë...

Duhet të ndryshoni stilin tuaj të jetesës, duke përfshirë ushqimet që hani dhe mënyrën si. Kjo është rruga drejt një trupi të fortë dhe të shëndetshëm. Hani ngadalë dhe përtypu mirë Të ngrënit ngadalë dhe të përtypurit mirë do...

Vezë e pjekur në furrë me patate të ëmbël...

1.Ngrohni furrën në 180 gradë C. 2.Vendosni në një copë letre pergamene pataten e ëmbël në kubikë dhe marinojeni me vajin e ullirit, specin e tymosur dhe trumzën e thatë. Shtoni gjithashtu kripë dhe piper. 3.Bëni dy puse të...