Sugjerime / Snapfood

Zakonet dhe ushqimet e festës së Sulltan Nevruzit

Sot në vend festohet Sulltan Nevruzi, festa më e rëndësishme e besimtarëve bektashinj. Fillimisht festohej si festa e ardhjes së pranverës dhe më vonë si ditëlindja e imam Aliut. Kjo festë zgjat tri ditë. Besimtarët shkëmbejnë vizita tek njëri-tjetri...

Pamje e re, përvojë mbresëlënëse: Mirë se ri-vini në...

Përgatituni për një surprizë të këndshme nga SnapFood, platforma juaj e preferuar e ushqimit dhe argëtimit në Shqipëri! Kemi punuar pa u lodhur për të ridizenjuar aplikacionin tonë, duke i dhënë atij një pamje të re dhe të freskët...

Hey, i more vesh benefitet për studentët në Snapfood?

Në aplikacionin Snapfood, çdo student mund të regjistrohet me kartën e tij të studentit dhe të përfitojë bonuse, ulje për porositë e shumë privilegje! Sapo regjistrohet në aplikacion, secili student përfiton një bonus prej 100 lekësh që depozitohet në...

Disa këshilla si të gjeni ekuilibrin për të jetuar...

Kushtojini të paktën gjysmë ore në ditë aktivitetit fizik, të përshtatshëm si për humbjen e peshës ashtu edhe për zgjatjen e jetës suaj. Aktiviteti fizik, në fakt, e bën atë më të lehtë nga shumë këndvështrime, si dhe promovon...

Imam bajalldi apo byrek e qumështor? Dimë një vend...

Për shumicën prej nesh është bërë tepër e vështirë (thuajse e pamundur) të gatuash në shtëpi për shkak të kohës së kufizuar dhe impenjimeve të shumta. Po, të ndjejmë kur thua se ta do shpirti të hash diçka të...

Mbrëmje me miqtë në shtëpi? Si të shtrosh një...

Mbrëmjet me miq të shumtë në shtëpi janë gjithnjë një kënaqësi e madhe falë argëtimit e kujtimeve që mbeten, veçanërisht kur ka humor e biseda të këndshme. Por organizimi i saj mund të kthehet në një mundim të jashtëzakonshëm...

Ushqimin tradicional të shtëpisë, e gjen N’cep!

Nëse ka diçka që të mungon kur je në shkollë, në punë, apo kur thjesht nuk të vjen doresh, është ushqimi i shtëpisë. Ai vakti i ngrohtë i gatuar me pastërti e dashuri, me shijen me të cilën je...

E preferuara e turistëve të huaj! Kreperia në zemër...

Nisi gjithçka si një eksperiment i vogël, për t’u ofruar klientëve përpos kafesë edhe një ushqim të shpejtë e të shëndetshëm. Por krepat që dikur do të ishin vetëm një test, sot janë kryefjala e “Crepe de Paris” pranë...

Snapfood të ndihmon të kursesh! Si të paguash 0...

Me Snapfood, jo vetëm ke mundësinë të shijosh nga rehatia e shtëpisë ushqimet e tua të preferuara nga restorantet më të mirë të kryeqytetit, por ke mundësinë edhe të kursesh para në forma të shumta. Duke filluar me cashback...