Intervista nepsi

Bukë me brumë të thartuar dhe Legjenda që fshihet...

Çdo javë Neps.al do të sjellë për të gjithë lexuesit e saj, intervista me blogeret/blogerët më të famshëm në fushën e ushqimit në Shqipëri, por edhe përtej kufijve të saj.  Kjo rubrikë nisi javën e kaluar me të famshmen,...

Intervista/ Ushqimi i mirë i bashkon njerëzit! Ja përse...

Çdo javë Neps.al do të sjellë për të gjithë lexuesit e saj, intervista me blogeret/blogerët më të famshëm në fushën e ushqimit në Shqipëri, por edhe përtej kufijve të saj. Kjo rubrikë e re starton sot, për t’u pasuar...