Sugjerojmë:

Sugjerime / Snapfood

Në Snapfood merr para pa u lodhur fare! Fito...

Në Snapfood shtohen mundësitë për të fituar! Tashmë, përveҫ parave që mund të fitoni duke ftuar miqtë tuaj të regjistrohen në aplikacion (lexo këtu), ju mund të fitoni para nga porositë që ata bëjnë. Është fare e thjeshtë. Tek...

Në Snapfood po ndodhin ҫudira! Fito para pa limit,...

Si të mos mjaftonte opsioni Cashback (lexo këtu), Snapfood tashmë sjell një mënyrë të re për të shpërblyer përdoruesit e tij. Aplikacioni i shpërndarjes së ushqimit prezanton opsionin “Fto dhe Fito” nëpërmjet së cilit, ҫdo përdorues ekzistent, fton miqtë...

Një guidë: Si të programosh vaktet për gjithë javën...

Në një kohë kur jeta është bërë super e shpejtë, shpesh herë mund ta gjejmë veten të përhumbur në morinë e mundësive  për të konsumuar vaktet e përditshme, duke zgjedhur si përfundim ndonjë opsion jo dhe aq të përshtatshëm...

Mprihni shkopinjtë! Sot është dita për sushi

Dikush diku ka thënë se Parisi është gjtihmonë një ide e mirë. Ekuivalenti i kësaj shprehjeje për ushqimin është padyshim sushi. Pandaj Snapfood ka një përzgjedhje të restoranteve më të mira të Tiranës për të shijuar superstarin e kuzhinës...

Si ushqimi i shtëpisë! Restorantet në Snapfood ku mund...

Gaja&Whiskey Mjafton t’i hedhësh një sy fotove për të të shkuar goja lëng… Në Gaja&Whiskey  gjithҫka gatuhet me produkte të freskëta bio dhe ai që është ylli i menusë është padyshim mishi: ekskluzivisht mish me origjinë shqiptare i kontrolluar...

Të të sjellim drekën gati, apo vetëm përbërësit? Ti...

Gjëja e parë që të vjen ndërmend kur mendon për Snapfood është porositja e ushqimeve të tua të preferuara nga restorantet më të mira të kryeqytetit. Padyshim zgjedhja më e mirë kur nuk ke kohë të gatuash ose… ahëëëm…...

Pizza është gjithmonë një ide e mirë! 5 llojet...

Nuk do mend që është ushqimi më i preferuar në mbarë botën! Fundja, ҫfarë mund të jetë më e mirë se një pizza?! Mendohuni, do ju presim… Por ndërkohë që mendoheni, ju sjellim një listë me disa prej pizza-ve...

Ka një mënyrë për të porositur ushqim në Snapfood...

Le të jemi të sinqertë, pagesa për transportin është padyshim një nga gjërat më të urryera kur vjen puna tek porositë online të ҫdo lloji, por fatkeqsisht në pjesën më të madhe të rasteve është diҫka e pashmangshme. Megjithatë,...