Ramazan në Snapfood: Të gjithë restorantet ku mund të porosisësh online Iftarin

Përgjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, ndërpreja e agjërimit për të shijuar Iftarin është pjesë shumë e rëndësishme e ditës, por për shkak të ngarkesës në punë apo aktivitete të tjera, përgatitja e këtij vakti mund të jetë e vështirë.

Fatmirësisht, Snapfood është këtu për t’ju ndihmuar. Vetëm me disa klikime ju mund të porosisni online ushqimet tuaja të preferuara nga restorantet që ofrojnë menu për Iftar dhe produkte hallall.

Mëposhtë do të gjeni një listë të këtyre restoranteve dhe mos harroni se shpirti i Ramazanit është bujaria. Për çdo Porosi Dhuratë që ju i dërgoni njërëzve tuaj të zemrës, Snapfood ju shpërblen me 200 lekë.

Oreksi

Wonderbites

Shije Fshati

Baba Hallall

Falafel house

Next Pizza Hallall

Capitol

Lini një koment