Pure me avokado për bebet mbi 6 muaj

Veshtiresia
E lehte
Koha gatimit
5 minuta
Sugjerohet për:
Kalori:
1 avokado
qumesht gjiri/uje/qumesht formule

Përzgjidhni një avokado disi të butë, por jo me shenja kafe. Ndajeni në gjysmë, hiqni bërthamën dhe lëvoren dhe hidheni në blender.

Shtoni qumështin e gjirit, qumështin formulë ose ujin, në varësi të mënyrës sësi doni ta holloni.

Shërbejei menjëherë.

Për ta ruajtur, vendoseni në frigorifer dhe spërkateni me pak lëng limoni për të parandaluar nxirjen.

Komento