Sugjerojmë:

Sugjerime / Snapfood

Frikase me kofsha pule dhe kërpudha

Në një tigan të madh në nxehtësi mesatare, ngrohni vajin. E rregullojmë pulën nga të dyja anët me kripë dhe piper, më pas e shtojmë në tigan dhe e kaurdisim derisa të marrë ngjyrë të artë, 5 minuta për...

Me Snapfood tashmë mund të rezervosh tavolinën tënde në...

Sigurisht që ushqimi që të vjen gati në rehatinë e shtëpisë shijon më së miri, por nuk do të zëvendësojë dot kurrë daljet me miqtë apo familjarët në restorant, në një ambient  ndryshe, rrethuar me njerëz të rinj. Ndaj...

Kujdes, mund të biesh nga niveli ku je tani!

Nëse je një përdorues i rregullt i Snapfood, gjasat janë që ke kaluar në nivele më të larta se ai fillestar që është Silver. Tashmë ti mund të jesh në nivelin Gold ose Platinum, ku përfiton respektivisht 2% dhe...

Snapfood të ndihmon edhe me pazarin!

Nuk ka gjë më të mërzitshme sesa në një ditë pushimi, kur ti ke vendosur të gatuash diҫka të shijshme në shtëpi, fillon shiu dhe të këput lodhja. Por në vend që të tërhiqesh zvarrë nëpër shtëpi duke kërkuar...

Si po ia bëjnë miqtë e tu që po...

Kur të shkon mendja për ushqim, duhet bërë dhe një llogari e vogël sesa do të shpenzosh apo jo? Epo jo gjithmonë duhet të paguash nga paratë që ke xhep dhe ky është rasti i përdoruesëve besnikë të Snapfood...

Ruani vend në stomak për këto 5 super ëmbëlsira

Është fare e thjeshtë të ngopesh me ushqimet e kripura dhe të mos kesh më vend në stomak për asgjë tjetër. Por kur e di që ne menu ka disa super ëmbëlsira, ia vlen plotësisht sakrifica. Në Snapfood do...

Si të avancosh në nivelin Gold dhe Platinum për...

Duke qenë që në Snapfood besnikëria gjithmonë shpërblehet, përdoruesit e aplikacionit grupohen në tre nivele në varësi të shpeshtësisë që ata porosisin në aplikacion. Niveli fillestar dhe niveli ku futen automatikisht të gjithë përdoruesit e rinj është ai Silver,...

Në Snapfood i bën vetë uljet! Si të përfitosh...

Tashmë dihet se në Snapfood ka mënyra të ndryshme për t’u shpërblyer dita-ditës. Ti shpërblehesh për ҫdo porosi që bën duke marrë cashback (para të kthyera mbrapsht), fiton nga 200 lekë për ҫdo mik që fton të regjistrohet në...

Shpërblimet s’kanë fund në Snapfood! Si të fitosh 1000...

Në Snapfood surprizat vazhdojnë. Tashmë mund të ftosh miqtë e tu të regjistrohen në Snapfood dhe për ҫdo ftesë, ti së bashku me personin që ke ftuar, fitoni nga 200 lekë që depozitohen në kuletat tuaja në aplikacion! Me...