Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
1.Ngrohni furrën në 175 gradë dhe vajiseni lehtë me llakun.
2.Përzjeni së bashku miellin, pluhurin për pjekje, kripën dhe piperin në një tas.
3.Përzjeni së bashku vezët dhe gjalpin dhe shtojini tek mielli për tu kombinuar.
4.Mbusheni me djathrat, proshutën dhe qepën dhe transferojini në tavën e përgatitur.
5.Spërkatni sipër me pak piper shtesë.
6.Piqeni derisa të marrë ngjyrë kafe të artë 35 – 40 minuta.
7.Shërbejeni të ngrohtë ose në temperaturën e dhomës.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento