Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: mengjes

Bukë e shpejtë me proshutë dhe parmixhano për mëngjes

1.Ngrohni furrën në 175 gradë dhe vajiseni lehtë me llakun. 2.Përzjeni së bashku miellin, pluhurin për pjekje, kripën dhe piperin në një tas. 3.Përzjeni së bashku vezët dhe gjalpin dhe shtojini tek mielli për tu kombinuar. 4.Mbusheni me djathrat,...

Koha më e mirë për të ngrënë mëngjesin, drekën...

Mëngjesi Koha më e mirë: 07:00-08:00 e mëngjesit Jo më vonë se ora: 10:00 Mbani mend se: Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës, i cili i jep trurit dhe trupit tuaj energjitë e nevojshme para se të...

Nëse nuk doni të shtoni në peshë hiqni dorë...

Duhet të ndryshoni stilin tuaj të jetesës, duke përfshirë ushqimet që hani dhe mënyrën si. Kjo është rruga drejt një trupi të fortë dhe të shëndetshëm. Hani ngadalë dhe përtypu mirë Të ngrënit ngadalë dhe të përtypurit mirë do...

Vezë e pjekur në furrë me patate të ëmbël...

1.Ngrohni furrën në 180 gradë C. 2.Vendosni në një copë letre pergamene pataten e ëmbël në kubikë dhe marinojeni me vajin e ullirit, specin e tymosur dhe trumzën e thatë. Shtoni gjithashtu kripë dhe piper. 3.Bëni dy puse të...

Rosto me proshutë dhe djathë për mëngjes

1.Gatuani proshutën në një tigan deri sa të marrë ngjyrë kafe. 2.Shtoni qepët e bardha dhe të njoma dhe gatuajeni për 5 minuta. 3.Përziejeni me patate, djathë, hudhër, kripë dhe piper së bashku. 4.Në një tigan ngrohni gjalpë me...

Mëngjes me tërshërë, fara liri, kanellë dhe mollë

1.Në një tenxhere të vogël, hidhni ujë dhe kripë të vlojnë.2.Përzieni tërshëren dhe gatuajeni 5 minuta mbi nxehtësinë mesatare, duke e nxitur herë pas here.3.Bollgurin transferojeni në një tas dhe shtoni gjalpin, mjaltë, fara liri, kanellë dhe mollë.4.Shërbejeni menjëherë....