Gjoks pule në xhepa sfoliate
Ngrohni furrën në 220 gradë. Bëni një të çarë deri në gjysmë të gjokseve të pulës, më pas rrihni që të hollohen pak.. Priteni sfoliatën në gjysmë nga drejtimi i gjerësisë dhe vendosni të dyja gjysmat në një tavë....
Sugjerojmë:
Ngrohni furrën në 220 gradë. Bëni një të çarë deri në gjysmë të gjokseve të pulës, më pas rrihni që të hollohen pak.. Priteni sfoliatën në gjysmë nga drejtimi i gjerësisë dhe vendosni të dyja gjysmat në një tavë....
1.Në një tas të vogël, përzjeni erëzat dhe mishin e pulës. 2.Në një tigan të madh hidhni vajin të nxehet mbi nxehtësinë mesatare. 3.Shtoni fasulet, misër dhe salcën në tigan dhe gatuajini 10-15 minuta. 4.Hiqni mishin e pulës nga...
1.Të gjithë përbërësit për mbushjen i prisni imët dhe i përzieni mirë në një tas me njëra tjetrën. 2.Lani mirë filetot e pulës dhe me ndihmën e një thikë i prisni përgjysmë, por jo krejtësisht. Pra gati siç prisni...
1.Ndani gjokset e pulës në dy fileto të holla. 2.Në një tas bashkoni vezët, hudhrën, hudhrën pluhur dhe piperin e zi. I përzieni mirë. 3.Ndërkohë në një tas tjetër shtoni miellin, djathin parmexhano, gjysmën e mbetur të hudhrës pluhur,...
1. Ngrohni furrën në 220 ° C. 2.Marinoni gjoksin e pulës me kripë dhe piper. 3.Hidhni pak vaj në një tigan dhe shtoni gjokset e pulës të gatuhen deri sa të marrin ngjyrë kafe të artë, rreth 6 minuta....
1.Ngroheni furrën në 200˚C. 2.Vendosni gjoksin e pulës në një enë pjekjeje. Marinoni pulën me kripë dhe piper, për shije. 3.Përhapni 1-2 lugë salcë në secilin gjoks pule. 4.Shtroni dy feta proshutë sipër secilit gjoks pule. 5. Vendosni sipër...
Marinoni mishin e pulës nga të dyja anët me kripë dhe piper. Nxehni vajin e ullirit në një tigan mbi nxehtësinë mesatare. Vendosni gjoksin e pulës në anën e lëkurës poshtë dhe spërkateni me erëzat e freskëta. Lëreni mishin...
1.Në fillim lani e pastroni perimet. 2.Pastaj pritini sipas dëshirës të gjitha me rrallë. 3.Vendosni në tavën që do ti piqni sipas radhës së dëshiruar. 4.Hidhuni sipër vaj, kripë, spec të kuq ose erëza të tjera sipas dëshirës. 5.Ndërkohë...
1.Shkrini gjalpin në tigan jo ngjitës në nxehtësi mesatare. 2.Marinoni mishin e pulës me kripë dhe piper. 3.Gatuajeni pulën në gjalpë 15 – 20 minuta, duke e kthyer një herë, derisa lëngu të mos jetë më rozë kur të...