2.Në një tas bashkoni vezët, hudhrën, hudhrën pluhur dhe piperin e zi. I përzieni mirë.
3.Ndërkohë në një tas tjetër shtoni miellin, djathin parmexhano, gjysmën e mbetur të hudhrës pluhur, piperin e zi, djathin parmexhano, kripën. I rrihni më një pirun të gjitha.
4.Tani lyeni filetot e pulës fillimisht në tasin e parë, pastaj tek i dyti me miell.
5.I vendosni në një tas, ku keni shtruar më parë një letër kuzhine. I shtoni sipër vaj ulliri.
6.Pasi i keni pjekur filetot e pulës për 15 minuta me 180 gradë i hiqni nga furra. I shtoni sipër pak djathë mozarella dhe borzilok të freskët.
7.I piqni për 7-10 minuta të tjera dhe i hiqni nga furra për ti shërbyer të ngrohta.
Ngroheni furrën në 220C dhe vini një ibrik me ujë për të zier. Në një tas, përzieni hudhrën dhe domatet me erëza, më pas derdhini në një tavë të madhe pjekjeje. Vendosni spinaqin në një kullesë të madhe dhe...
Në një përpunues ushqimi ose blender, përzieni të gjithë përbërësit, duke rezervuar gjysmën e nenexhikut dhe kosit. Shtoni pak uthull shtesë, Tabasko dhe erëza për shije, më pas shtoni pak ujë nëse ju pëlqen më i hollë. Ftoheni, më...
Në një enë bashkojmë kungujt e grirë, miellin dhe parmigiano-n. Formoni topa në madhësinë e arrës, më pas rrafshojini. Nxehni një tigan që nuk ngjit në zjarr mesatar dhe shtoni vajin. Skuqini për 2-3 minuta nga secila anë derisa...
Komento