Vegjetariane

Këto kube me shafran dhe agrume i çuan ëmbëlsirat...

Këto kube të arta me shije agrumesh dhe shafrani do ta bëjnë akoma më të bukur stilin vegan të jetesës. Bashkë me shijen e mirë të tyre ju merrni edhe shumë benefite si antioksidantët dhe inflamacioni i reduktuar. Përbërësit:...