Sallatë salmoni me salcë susami
HAPI 1Ziejini patatet dhe fasulet me avull, në një kosh të vendosur mbi një tigan me ujë të vluar për 8 minuta. Vendosini sipër filetot e salmonit dhe ziejini me avull edhe për 6-8 minuta të tjera, ose derisa...
Sugjerojmë:
Lani mirë perimet.
Qepën e qëroni, pa i prishur formën. Me ndihmën e një thike specifike i merrni pjesën e brendshme (gjithnjë duke e ruajtur formën rrumbullake).
Pjesën që i morët e grini imët. Kështu veproni me domatet dhe kungujt.
Ndërkohë specave i hiqni vetëm bishtin dhe farat.
Në një tigan me vaj ulliri skuqni qepën, domatet, tulin e kungujve. Pas disa minutave shtoni 2 gota ujë.
I lini për disa minuta në zjarr, më pas e fikni sobën. Me mbushjen që sapo përgatitët mbushni specat, qepët, domatet dhe kungujt.
Ngjesheni mirë mbushjen me ndihmën e një luge.
I radhisni perimet në një tavë dhe në fund shtoni një gotë ujë sipër.
I fusni në furrë për 30 minuta në temperaturë 180 gradë. Dreka është gati!
HAPI 1Ziejini patatet dhe fasulet me avull, në një kosh të vendosur mbi një tigan me ujë të vluar për 8 minuta. Vendosini sipër filetot e salmonit dhe ziejini me avull edhe për 6-8 minuta të tjera, ose derisa...
1.Merrni copat e bukës dhe në copën e poshtme vendosni majonezë, sallatë dhe proshutë. 2.Shtoni fetat e djathit dhe sipër vendosni pjesën tjetër të bukës. 3.Nëse dëshironi të shtoni më shumë majonezë ose mustardë hidheni tek pjesa e sipërme...
1.Si fillim ndani brokolin dhe lulelakrën në copa të vogla. I lani mirë dhe i vendosni për t’i zierë në një tenxhere me ujë dhe kripë. 2.I kaloni në një enë të madhe dhe i grini sipër qepën e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment