Sugjerojmë:

Ja një supër ide e shpejtë si ta përgatisni vaktin e drekës për në punë

6 feta bukë tosti
¼ filxhan majonezë
4 gjethe sallatë jeshile
12 feta proshutë pule
6 feta djathë çedar
4 çibuk të kripur
2 gota rrush

1.Merrni copat e bukës dhe në copën e poshtme vendosni majonezë, sallatë dhe proshutë.

2.Shtoni fetat e djathit dhe sipër vendosni pjesën tjetër të bukës.

3.Nëse dëshironi të shtoni më shumë majonezë ose mustardë hidheni tek pjesa e sipërme e bukës.

4.Tosti juaj është gati dhe mund të beni sipas dëshirës 2 apo 3.

5.Shtoni në tasin e bukës edhe rrushin dhe çibukët.

6.Mbylleni tasin dhe e keni gati vaktin e drekës në punë.

Lini një koment