Arkiva e etiketave: portokall

Nuk të pëlqejnë shumë perimet? Ja frutat me të...

Teksa perimet janë të pasura me një sërë elementesh ushqyese,  jo të gjithë i duan ato. Kjo përfshin fëmijët sidomos…. Teksa fushata të tëra sensibilizuese, kanë për qëllim t’i kthejnë sytë nga perimet, duhet gjetur një rrugë e ndërmjetme...

Edhe ju i hidhni poshtë lëkurat e portokallit? Sa...

Do të ishte një humbje e madhe të çoheshin dëm lëkurat e portokallit. Përveç se do të ishin një aromatizues i mirë i frigoriferit, lëkurat e portokallit kanë gjithashtu benefite të tjera, të njohura që në kohët antike. Së...

Uji detox: 4 kombinime dhe efektet e secilit në...

Pse vazhdoni ende të pini pije me gaz, cola dietike, ujë me gaz dhe pije të tjera me ngjyrues artificialë, konseravantë dhe ngjyrues. Pse të mos provosh këto pije të freskëta, aromatike, plot vitamina e antioksidantë që ju japin...