Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: cokollate

Mini kruasant me çokollatë që mëngjesi të jetë plot...

1.Për të përgatitur brumin në një enë bashkoni 8 përbërësit e parë përveç miellit. Miellin e shtoni gradualisht në fund pasi të keni krijuar një masë homogjene. 2.Për të përgatitur mbushjen, në një enë rrihni pudingun pluhur dhe qumështin....

Krem xhinxheri me çokollatë, receta e një ëmbëlsire të...

1.Grini në copa çokollatën e errët dhe shkrijeni në banjëmari derisa të merrni një krem të butë e homogjen. 2.Hiqeni nga banjëmaria, hidheni në një enë dhe lëreni të ftohet duke e përzier herë pas here. 3.Me një rrahëse,...

Ju duhen vetëm biskota dhe çokollatë, që të shijoni...

Kremin e ngrohim në një tenxhere dhe kur fillon të vlojë i shtojmë çokollatën për tu shkrirë. 2. Pasi të shkrihet shtojmë biskotat e thyera dhe tortillën e gatshme. 3. Masën e përgatitur e vendosim në një tavë xhami të...

Biskota të përgatitura me çokollatë dhe mente

1.Përzieni gjalpin dhe sheqerin derisa të bëhet një krem i lehtë dhe i fryrë. Shtoni ekstraktin e vaniljes dhe mentes. 2.Përzieni veçmas miellin, kakaon dhe sodën e bukës. 3.Shtojani përzierjes së gjalpit me sheqer dhe vazhdoni ta rrihni derisa...

Si të përgatisim gjalpë çokollate në shtëpi

 Rrihni gjalpin, copat e çokollatës së shkrirë, pluhurin e kakaos dhe pak kripë me një mikser elektrik derisa të bëhet kremoze, rreth 1 minutë. Shërbejeni në temperaturë dhome në një gotë ose me briosh. Ruaj Recetën

Si të përgatisësh sallamin e çokollatës më të shijshëm...

1.Për të bërë sallam çokollate, fillimisht copëtoni biskotat, arrat dhe bajamet. Përzieni të verdhat e vezëve me sheqerin pluhur dhe dalëngadalë shtoni gjalpin të prerë në copë të vogla. 2.Përpara se të shtoni kakaon, sigurohuni ta kaloni në një...

Tortë me buding, biskota të thërrmuara e fistikë

Vendosni në frigorifer një formë tortash me diametër 16 cm. Grini fistikët dhe përgatisni pudingun, duke përzier përbërjen pluhur me 1 l qumësht sipas udhëzimeve në paketim, më pas lëreni të vaket. Hiqeni formën nga frigoriferi dhe shtroni biskotat...

Kek me çokollatë, pa miell dhe pa gjalpë

1.Ngroheni sobën në 180 gradë Celcius 2.Në një blender grini çokollatën me kakaon dhe sodën e bukës derisa përbërja të ketë pamjen e rërës së trashë. 3.Shtoni në blender hurmat, vezët, vajin e kokosit dhe vaniljen. 4.Përzierjen hidheni në...