Smoothie me çokollatë, përgatiteni brenda minutit!

½ avokado
1 banane
1 filxhan qumësht çokollate (240 ml), sipas zgjedhjes

1.Hidhni avokado, banane dhe qumësht çokollate në blender dhe përziejeni derisa të zbutet.

2.Hidheni në një gotë dhe shijojeni.

Lini një koment