Në një tenxhere të vogël vendosni të ziejë mishin e pulës, të cilit ja keni hequr lëkurën.
Pasi mishi ka arritur gjysmën e zierjes, shtoni pataten e grirë në rrathë dhe brokolin.
I lini të ziejnë derisa të jenë gati dhe më pas kullojini dhe kalojini në grirëse derisa të përftoni një masë homogjene.
Në fund rregullojeni trashësinë me lëngun e mbetur nga zierja, shtoni vajin e ullirit dhe djathin parmixhan.
Lëngun e zierjes që ka tepruar mund ta përdorni për të përgatitur darkën e fëmijës. Mund të shtoni brenda lëngut drithëra (elb, tërshërë, misër, grurë, oriz) dhe pak vaj ulliri.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento