Ngrohni grilën e furrës në nivelin më të lartë dhe vendosni një tenxhere të madhe me ujë të kripur për të vluar në sobë. Hidhni makaronat dhe gatuajini për 1 minutë më pak se sa sugjeron paketimi.
Ndërkohë përgatisni salcën duke i zier domatet në një tigan me pak erëza dhe trumzën për rreth 5 minuta. Hidhni panën, përzieni dhe ziejini për 4-5 minuta të tjera.
Kulloni makaronat duke rezervuar pak nga uji i zierjes dhe hidhini përsëri në tenxhere. Hidhni sipër salcën kremoze të domates, domatet e thara, misrin e ëmbël dhe tonin. Shtrojini në një tavë pjekjeje, duke e shpërndarë cheddar-in e grirë midis shtresave. Sipër spërkatni parmigiano-n dhe vendoseni në furrë për 5 minuta derisa të skuqet dhe të marrë ngjyrë të artë.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento