I ëmbël sa më s’ka por pa sheqer! Si...
Ruaj Recetën
Sugjerojmë:
1.Pastroni petalet e trëndafilave, copëtojini me duar dhe më pas hidhini në një enë. Lagini me lëngun e një limoni dhe shtojuni ujë të ftohtë aq sa t’i mbulojë. 2.Lërini gjithë natën të pushojnë, më pas kulloni lëngun dhe...
1. Në një tas të madh hedhim gjalpin e tretur dhe sheqerin dhe i rrahim me rrahësen e vezëve. 2. Më pas hedhim vezët një nga një, miellin, pluhurin pjekes dhe pak aromë bajame e hidhur nëse keni. I...
Po vjen vera dhe bashkë me të edhe përgatitjet e marmelatave, konservave e turshive të ndryshme. Për të evituar disa rreziqe shëndetësore dhe mbetje të ushqimit, është thelbësore t’i sterilizoni mirë vazot, tapat e kapakët para se t’i mbushni...