Arkiva e etiketave: food delivery

Ruani vend në stomak për këto 5 super ëmbëlsira

Është fare e thjeshtë të ngopesh me ushqimet e kripura dhe të mos kesh më vend në stomak për asgjë tjetër. Por kur e di që ne menu ka disa super ëmbëlsira, ia vlen plotësisht sakrifica. Në Snapfood do...

Në Snapfood i bën vetë uljet! Si të përfitosh...

Tashmë dihet se në Snapfood ka mënyra të ndryshme për t’u shpërblyer dita-ditës. Ti shpërblehesh për ҫdo porosi që bën duke marrë cashback (para të kthyera mbrapsht), fiton nga 200 lekë për ҫdo mik që fton të regjistrohet në...

Në Snapfood merr para pa u lodhur fare! Fito...

Në Snapfood shtohen mundësitë për të fituar! Tashmë, përveҫ parave që mund të fitoni duke ftuar miqtë tuaj të regjistrohen në aplikacion (lexo këtu), ju mund të fitoni para nga porositë që ata bëjnë. Është fare e thjeshtë. Tek...

Në Snapfood po ndodhin ҫudira! Fito para pa limit,...

Si të mos mjaftonte opsioni Cashback (lexo këtu), Snapfood tashmë sjell një mënyrë të re për të shpërblyer përdoruesit e tij. Aplikacioni i shpërndarjes së ushqimit prezanton opsionin “Fto dhe Fito” nëpërmjet së cilit, ҫdo përdorues ekzistent, fton miqtë...

Një guidë: Si të programosh vaktet për gjithë javën...

Në një kohë kur jeta është bërë super e shpejtë, shpesh herë mund ta gjejmë veten të përhumbur në morinë e mundësive  për të konsumuar vaktet e përditshme, duke zgjedhur si përfundim ndonjë opsion jo dhe aq të përshtatshëm...

Mprihni shkopinjtë! Sot është dita për sushi

Dikush diku ka thënë se Parisi është gjtihmonë një ide e mirë. Ekuivalenti i kësaj shprehjeje për ushqimin është padyshim sushi. Pandaj Snapfood ka një përzgjedhje të restoranteve më të mira të Tiranës për të shijuar superstarin e kuzhinës...

Si ushqimi i shtëpisë! Restorantet në Snapfood ku mund...

Gaja&Whiskey Mjafton t’i hedhësh një sy fotove për të të shkuar goja lëng… Në Gaja&Whiskey  gjithҫka gatuhet me produkte të freskëta bio dhe ai që është ylli i menusë është padyshim mishi: ekskluzivisht mish me origjinë shqiptare i kontrolluar...