Si po ia bëjnë miqtë e tu që po porosisin ushqime falas?

Kur të shkon mendja për ushqim, duhet bërë dhe një llogari e vogël sesa do të shpenzosh apo jo? Epo jo gjithmonë duhet të paguash nga paratë që ke xhep dhe ky është rasti i përdoruesëve besnikë të Snapfood (mes të cilëve me shumë gjasa janë dhe miqtë e tu) të cilët përveҫ kuletës së tyre reale, kanë dhe një kuletë virtuale në aplikacion.

Është pikërisht kjo kuletë që i lejon ata të porosisin pa paguar para cash për ushqimet e tyre të preferuara. Sepse ndryshe nga kuleta që kemi në realitet, kuleta virtuale në Snapfood mbushet pa u dashur të punosh e të lodhesh.

Përdoruesit e aplikacionit fitojnë para sa herë porosisin nëpërmjet cashback, ku vlera ndryshon sipas niveleve të ndryshme në të cilët ata anë vendosur dhe fitojnë gjithashtu falë opsionit Fto dhe Fito.

Nëpërmjet këtij opsioni, secii përdorues fiton 200 lekë në kuletë sa herë një mik regjistrohet në Snapfood  ose fiton deri në 2% cashback, për ҫdo porosi që miqtë bëjnë me kodin e dërguar prej tij. Praktikisht, ata paguajnë me paratë që Snapfood u dhuron, duke përdorur kuletën virtuale për të porositur në ҫdo kohë, pasi paratë e fituara nuk kanë një afat për t’u shpenzuar.

Shkarko aplikacionin: https://snapfood.al/download-app

Lini një koment