Sugjerojmë:

Ha dhe argëtohu në restorant duke paguar më pak!

Privilegjet që përfiton falë përdorimit të Snapfood, tashmë nuk i ke vetëm kur porosit ushqimin që të të vijë në shtëpi, zyrë apo kudo ku je. Tashmë mund të përfitosh edhe kur shkon për të konsumuar një vakt në restorant.

Falë opsionit Rezervo, ti tashmë mund të prenotosh tavolinën tënde në një nga shumë restorantët që janë pjesë e aplikacionit dhe të paguash më pak se ҫ’do të paguaje nëse do të shkoje aty si zakonisht. Kjo sepse promocionet e shumta që gjenden në Snapfood ҫdo ditë, aplikohen edhe për rezervimet që ju bëni në restorant.

Mjafton të zgjedhësh restorantin tënd të preferuar apo përse jo një të ri për të eksperimentuar disi, të përzgjedhësh pjatat që do të konsumoni ti dhe të ftuarit e tu, të përcaktosh orarin kur do të shoni dhe numrin e personave që do të jenë në tavolinë.

Në bazë të promocionit që do të jetë aktiv në kohën kur ju do të bëni rezervimin në restorant, mund të përfitoni edhe ulje në faturën tuaj, sikurse do të përfitonit nëse do të ishit duke porositur nga shtëpia. Megjithatë ndryshe nga porositë me transport, për rezervimet përdoruesit nuk përfitojnë cashback në kuletën e tyre. Por në këmbim, do të kaloni disa momente të këndshme me miqtë apo familjarët tuaj.

Shkarko Snapfood dhe përfito nga gjithë privilegjet që të ofron: https://snapfood.al/download-app

Lini një koment