Sugjerojmë:

Si i bëhet kur restoranti yt i preferuar është mbyllur?!

Imagjino sikur je zgjuar në mëngjes dhe gjëja e parë që të shkon ndërmend është se sa shumë të ka marrë malli për carbonara-n spektakolare që bën restoranti yt i preferuar me kuzhinë italiane.

Pret si zonjë/zotëri me durim olimpik orarin e drekës dhe futesh në Snapfood vetëm për të zbuluar se për arsye të pashpjegueshme edhe nga vetë Artan Hoxha, restoranti është i mbyllur… Një mallkim nga perënditë e pastave!

Por a heqim dorë ne nga ushqimi ynë i preferuar? Sigurisht që jo, sepse jemi Snapfoodies me nder dhe për këtë nder rrojmë.

Nëse do të shohësh mirë, në imazhin e restorantit, është shfaqur një buton i vogël magjik që lexon “Programo porosinë”.

Nëpërmjet këtij butoni, që është një ndër risitë më praktike në aplikacion, ti ke mundësinë të bësh në avancë porosinë tënde edhe kur restoranti është i mbyllur.

Fut në shportë pjatat që dëshiron, vendos orarin në të cilin dëshiron që porosia të jetë gati dhe voila, një lojë fëmijësh.

Lini një koment