Sugjerojmë:

Snapfood të ndihmon edhe me pazarin!

Nuk ka gjë më të mërzitshme sesa në një ditë pushimi, kur ti ke vendosur të gatuash diҫka të shijshme në shtëpi, fillon shiu dhe të këput lodhja. Por në vend që të tërhiqesh zvarrë nëpër shtëpi duke kërkuar xhaketën e ҫadrën, përse të mos ulesh në kolltuk e të mbarosh punë me 3-4 klikime?

Në seksionin  Të Tjera në Snapfood do të gjesh produktet e marketeve dhe jo vetëm, por edhe farmacitë dhe dyqanet e duhanit, ndaj mund t’i thuash mirupafshim daljeve të mundimshme për të blerë cigare ndërkohë që dëshiron thjesht të qendrosh në shtëpi dhe të relaksohesh.

Ndërkohë që porosia jote bëhet gati, ti ke nisur përgatitjet për drekën ose darkën që të gatuash dhe për punë minutash, korrieri do të jetë në derën tënde me porosinë në duar.

Do t’ja lehtësosh punën vetes akoma më tepër? Paguaji të gjitha porositë me kartë duke regjistruar kartën tënde të debitit ose kreditit në aplikacion, kështu kur të të vijë porosia, nuk do të kesh nevoje madje as të kërkosh portofolin.

Shkarko aplikacionin:https://snapfood.al/download-app

Lini një koment