Sugjerojmë:

Më shumë miq, më shumë argëtim: Snapfood prezanton SnapStories

Gjërat po bëhen gjithnjë e më interesante në Snapfood dhe risia e fundit që ka ardhur në aplikacion, me siguri do të jetë ndër të preferuarat tuaja. Tashmë në aplikacion, do të mund të postoni SnapStories, duke ndarë copëza nga e përditshmja juaj me miqtë që keni në Snapfood.

Gjithҫka që duhet të bëni është të klikoni opsionin Chat në menunë fundore dhe pranë fotos suaj të profilit, do të gjeni ikonën + .

Mjafton ta klikoni dhe mund të shkrepni një foto në moment, ose të përzgjidhni një foto nga galeria juaj për ta ndarë me miqtë. Ato pastat që kishe porositurishin spektakël? Bëji një foto dhe tregoja dhe të tjerëve!

Fotot tuaja të postuara në SnapStories do të mund të shihen vetëm nga miqtë tuaj në Sanpfood dhe në 24-orë që ato qendrojnë në profilin tuaj, ju mund të kontrolloni se kush i ka parë, duke klikuar ikonën e syrit që gjendet në pjesën e sipërme të ekranit.

Ndaj kërko miqtë e tu në aplikacion ose bëj disa njohje të reja duke dërguar ftesa miqësie: Sa më shumë të postosh, aq më shumë argëtohesh.

Shkarko aplikacionin dhe zbuloni gjithҫka që Snapfood ka për t’ju ofruar: https://snapfood.al/download-app

Lini një koment