Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: biskota

Biskota me portokall dhe kanellë, ide e mirë për...

Falë përbërësve aromatikë dhe prezencës së mjaltit mes tyre, biskotat me portokall e kanellë janë perfekte për mëngjeset, një ide e shkëlqyer për dhuratë ose për të personalizuar tavolinën. Provoni t’i kombinoni me qumësht dhe çaj, do t’ju shijojnë...

Biskota vegane me kakao dhe kokos

Kemi folur shpesh për kuzhinën vegane dhe se si t’i zëvendësojmë produktet me origjinë shtazore me ato me origjinë bimore: sot do t’ju tregojmë recetën për biskota vegane me kakao për t’i personalizuar në mënyrën e preferuar, me copëza...

Zgjidh një ëmbëlsirë dhe zbulo çfarë tregon kjo rreth...

Të zgjedhësh një ëmbëlsirë të caktuar midis 5 alternativave që të ofrohen nuk është aq e parëndësishme sa mendon. Zgjedhjen e imazhit e ka bërë subkoshienca juaj prandaj kjo lojë zbavitëse na zbulon edhe disa të fshehta në lidhje...

Biskota me bajame, super të thjeshta në përgatitje!

1.Kombinoni të gjithë përbërësit në një enë dhe i përzieni mirë.2.Punojeni mirë masën derisa të bëhet kompakte.3.Hapeni brumin si një petë e zakonshme (pak e trashë).4.Në varësi të formave që keni, krijoni me to biskotat tuaja të preferuara.5.I vendosni...

Plot shije! Biskota me boronica dhe lëkurë portokalli

Ngroheni furrën në 165 gradë dhe vendosni një tavë me letër kuzhine. Rrihni gjalpin dhe sheqerin së bashku në një tas derisa përzierja të bëhet kremoze. Shtoni vezët, lëkurën e portokallit, ekstraktin e portokallit dhe ekstraktin e bajameve.  Bashkoni...

Bisktota me krem tartari dhe kanellë, ideale për ditët...

1.Ngroheni furrën në 180 gradë. 2.Vendosni 2 pllaka të mëdha pjekjeje me letër pergamene. 3.Në një tas të mesëm, futeni së bashku miellin, kremin e tartrës, sodën e pjekjes dhe kripën. 4.Në një tas të veçantë duke përdorur një...