Zgjidh një ëmbëlsirë dhe zbulo çfarë tregon kjo rreth personalitetit tuaj!

Të zgjedhësh një ëmbëlsirë të caktuar midis 5 alternativave që të ofrohen nuk është aq e parëndësishme sa mendon. Zgjedhjen e imazhit e ka bërë subkoshienca juaj prandaj kjo lojë zbavitëse na zbulon edhe disa të fshehta në lidhje me personalitetin.

Jeni gati? Fillojmë atëherë. Shikoni foton më sipër. Cila ëmbëlsirë të ra në sy e para?

Zbulo më poshtë domethënien e saj…

Nëse zgjodhe ëmbëlsirën rrumbullake

Ju jeni një mendimtar dhe një analizues. Keni një aftësi të pamposhtur për të marrë vendime “jashtë kutisë”. Nuk ju pëlqen të harxhoni kohë dhe  përpiqeni t’i bëni gjërat në mënyrën më efikase. Jeni fenomenal në gjetjen e zgjidhjeve kur të gjithë kanë hequr dorë. Jeni shumë praktik dhe dëshironi të keni gjithçka në rregull.

Nëse zgjodhe “Pentagonin”

Ju jeni një lojtar i vetëm. Nuk ju pëlqen të tregoni emocionet tuaja, por jeni shumë të mirë në interpretimin e ndjenjave të njerëzve të tjerë. Keni një intuitë të pabesueshme dhe leximi i mendjes së të tjerëve është një aftësi shumë e veçantë që e keni zhvilluar duke qenë shumë vigjilent. Ju jeni shumë të qetë.

Nëse zgjodhe “Poligon”

Ju jeni shumë krijues, inovativ dhe doni ta jetoni jetën në maksimum. Jeni shumë entuziast dhe dashuria është qendra e vëmendjes për ju. Je shumë i mirë në biseda. Për ju gota nuk është gjysmë plot, është e tejmbushur!

Nëse zgjodhe “Yllin”

Ju jeni një LIDER i natyrshëm. Ju pëlqen të sfidoni veten dhe të mos merrni kurrë “jo” si përgjigje. Nuk shqetësoheni kur keni të bëni me ndonjë problem.

Në fakt, çdo çështje është vetëm një ushtrim për trurin tuaj. Ju pëlqen t’i keni gjërat nën kontroll!

Nëse zgjodhe “Zemrën”

Ju pëlqen t’i ndihmoni njerëzit dhe kujdeseni për ta. Kjo ju bën një dëgjues shumë të mirë. Jeni një mik shumë besnik dhe mbështetës. Ju përpiqeni të shmangni konfliktet me çdo kusht, ndonjëherë duke sakrifikuar ndjenjat tuaja!/neps.al 

Lini një koment