1.Në fillim zieni brokolin. 2.Ndërkohë në një tavë radhisni fetat e bukës dhe vendosini për t’i thekur. 3.Në një tas përzieni gjizën, vajin e ullirit, kripën (nëse gjiza është pa kripë) dhe pak piper. 4.Shtoni lëngun e limonit, domatet e prera në copa shumë të vogla dhe në fund brokolin e copëtuar. 5.Tani nxirrni bukën […]
1.Në fillim zieni brokolin.
2.Ndërkohë në një tavë radhisni fetat e bukës dhe vendosini për t’i thekur.
3.Në një tas përzieni gjizën, vajin e ullirit, kripën (nëse gjiza është pa kripë) dhe pak piper.
4.Shtoni lëngun e limonit, domatet e prera në copa shumë të vogla dhe në fund brokolin e copëtuar.
5.Tani nxirrni bukën nga furra dhe i lyeni sipër me mbushjen që përgatitët.
6.Brusketat janë gati.
7.Ju bëfshin mirë!
Komento