Shkrini gjalpin në një tenxhere të madhe, shtoni qepët dhe kungujt dhe gatuajini për 5 minuta në zjarr mesatar, duke i përzier herë pas here.
Shtoni domatet dhe miellin. Gatuajeni për disa minuta, duke e trazuar për të parandaluar që mielli të bëhet me gunga. Shtoni shafranin e Indisë dhe lëngun, mbulojeni dhe ziejini për 30 minuta.
Bëjeni pure me një blender dore, më pas siteni nëse dëshironi një teksturë vërtet të lëmuar. Shërbejeni të nxehtë me bukë.
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Një recetë shumë ushqyese për fëmijët 4-5 vjeç: pa sheqer të shtuar, të pasura me fibra, antioksidantë dhe shije që i pëlqen edhe mëngjesit më kapriçioz. Udhëzime: 1. Piqni pataten e ëmbël derisa të zbutet (në furrë për rreth...
Shumë prej nesh e kemi provuar atë momentin e këndshëm në fund të një vakti në një restorant kinez, kur na shërbehet një biskotë krokante që fsheh brenda një copëz letre me një “parashikim”, mesazh apo disa numra me...
Komento