‘Shkopinj’ perimesh me salca të bëra në shtëpi. Antipastat s’kanë qenë kurrë kaq të shëndetshme
Shumë të shijshëm, shkopinjtë e perimeve janë një recetë e thjeshtë dhe e shpejtë për t’u përgatitur dhe për të realizuar një antipastë të shëndetshme. Perfekte për ata që ndjekin një dietë vegjetariane ose vegane, shkopinjtë e perimeve janë një strategji e bukur për të bindur dhe fëmijët t’i hanë ato.
Më poshtë po ju tregojmë disa ide me anë të fotove si dhe recetën e një antipaste:
Përbërësit:
2 karota
2 patate mesatra
½ kungulleshke
Kripë
Përgatitja:
Qëroni perimet dhe pritini në forma shkopinjsh.
Gatuajini në avull derisa të zbuten, më pas vendosini në një tepsi.
Përziejini me pak vaj ulliri e kripë dhe shërbejini.
Për emisionin “Maska” në Youtube, në kanalin “Homeland Albania”, një ish-punonjës i një Fast Food-i në Tiranë dëshmon për atë që ndodh në “prapaskenën” e Fast Food-eve në vend! Një lemeri e vërtetë! “Puna në Fast Food ka shumë...
Nëse qëroni hudhrën çdo herë kokërr më kokërr, ka një truk të thjeshtë që do t’ju kursejë kohë: Vendosni thelpinjtë e hudhrës brenda një kavanozi të vogël ose një tasi. Mbylleni kapakun (ose mbuloni tasin me një pjatë) dhe...
Për t’u siguruar që vezët tuaja nuk çahen gjatë zierjes, provoni këtë truk të thjeshtë: Shtoni kripë ose uthull: Hidhni 1 lugë gjelle kripë ose uthull të bardhë në ujin e zierjes. Kjo ndihmon në forcimin e lëvozhgës dhe...
Lini një koment