Spërkateni salmonin me 2 lugë çaji vaj ulliri, kripë dhe piper. Në një tas, trazoni domatet, qepët, 2 lugë vaj, lëngun e limonit, rigonin, trumzën, kripën dhe piperin.
Vendosni një fileto salmoni, me anën e lyer me vaj poshtë, sipër një flete alumini. Mbështilleni skajet e fletës për të formuar një formë spirale. Hidhni me lugë përzierjen e domates mbi salmonin.
Palosni anët e fletës mbi përzierjen e peshkut dhe domateve, duke e mbuluar plotësisht. Vendoseni zarfat e salmonit në një tavë të madhe pjekjeje. Piqeni derisa salmoni të jetë gatuar, rreth 25 minuta.
Duke përdorur një spatul të madhe, transferoni paketat në pjata dhe shërbejini.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento