Spërkateni salmonin me 2 lugë çaji vaj ulliri, kripë dhe piper. Në një tas, trazoni domatet, qepët, 2 lugë vaj, lëngun e limonit, rigonin, trumzën, kripën dhe piperin.
Vendosni një fileto salmoni, me anën e lyer me vaj poshtë, sipër një flete alumini. Mbështilleni skajet e fletës për të formuar një formë spirale. Hidhni me lugë përzierjen e domates mbi salmonin.
Palosni anët e fletës mbi përzierjen e peshkut dhe domateve, duke e mbuluar plotësisht. Vendoseni zarfat e salmonit në një tavë të madhe pjekjeje. Piqeni derisa salmoni të jetë gatuar, rreth 25 minuta.
Duke përdorur një spatul të madhe, transferoni paketat në pjata dhe shërbejini.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento