Përbërësi sekret që i bën ëmbëlsirat me çokollatë shumë herë më të shijshme
Sezoni i festave të fundivitit thuajse ka nisur e bashkë me të edhe nepsi për ëmbëlsira, veçanërisht ato me çokollatë. Të blerat sigurisht që janë të mira, por si ato të bëra në shtëpi, patjetër që nuk ka.
Megjithatë, në gatimin e ëmbëlsirave me çokollatë në shtëpi, mund të keni vënë re se çokollatës shpesh duket sikur i mungon shija e fortë. Por nëse mendoni se ju duhet çokollatë me përqindje më të lartë kakaoje, e keni ganim. Përbërësi sekret që ju duhet për të bërë ëmbëlsira çokollate si ato të pastiçierive, është pluhuri espresso.
Pluhuri espresso, i përdorur për të bërë kafe espresso në moment, nuk është thjesht kafe e bluar hollë. Ai është më i koncentruar dhe ka shije shumë më të fortë.
Shtoni një lugë çaji pluhur espresso në brumin e kekut apo broënie-ve që do të piqni dhe do të shihni se rezultati do të jetë shumë më i mirë dhe shija e kafes nuk do të ndihet aspak.
Arra e kokosit ka fituar një reputacion të madh për përfitimet e shumta shëndetësore dhe përdorimin e gjerë në dietë dhe mirëqenie. E pasur me yndyrna të shëndetshme, vitamina, minerale dhe antioksidantë, arra e kokosit është shumë më tepër...
Gjumi është një nga elementët më të rëndësishëm për mirëqenien tonë të përgjithshme. Ndërsa jetojmë në një botë të zënë dhe të mbushur me stres, gjumi shpesh është një nga gjërat e para që neglizhojmë. Megjithatë, mungesa e gjumit...
Avokado është një nga frutat më të pasura me vlera ushqyese dhe është bërë një zgjedhje popullore në shumë dieta moderne. Me teksturën e tij të butë dhe shijen delikate, avokado nuk është vetëm i shijshëm, por edhe një...
Lini një koment