Përbërësi sekret që i bën ëmbëlsirat me çokollatë shumë herë më të shijshme
Sezoni i festave të fundivitit thuajse ka nisur e bashkë me të edhe nepsi për ëmbëlsira, veçanërisht ato me çokollatë. Të blerat sigurisht që janë të mira, por si ato të bëra në shtëpi, patjetër që nuk ka.
Megjithatë, në gatimin e ëmbëlsirave me çokollatë në shtëpi, mund të keni vënë re se çokollatës shpesh duket sikur i mungon shija e fortë. Por nëse mendoni se ju duhet çokollatë me përqindje më të lartë kakaoje, e keni ganim. Përbërësi sekret që ju duhet për të bërë ëmbëlsira çokollate si ato të pastiçierive, është pluhuri espresso.
Pluhuri espresso, i përdorur për të bërë kafe espresso në moment, nuk është thjesht kafe e bluar hollë. Ai është më i koncentruar dhe ka shije shumë më të fortë.
Shtoni një lugë çaji pluhur espresso në brumin e kekut apo broënie-ve që do të piqni dhe do të shihni se rezultati do të jetë shumë më i mirë dhe shija e kafes nuk do të ndihet aspak.
Stresi është një pjesë e pandashme e jetës së përditshme, por kur nuk menaxhohet siç duhet, mund të ndikojë negativisht në shëndetin tuaj fizik dhe mendor. Në këtë artikull, do të zbuloni disa mënyra praktike për të menaxhuar stresin...
Fryrja e stomakut është një problem i zakonshëm që prek shumë njerëz dhe shpesh lidhet me zakone të përditshme ushqimi apo mënyrën e jetesës. Nëse dëshironi të ndiheni më rehat dhe të përmirësoni tretjen tuaj, këto këshilla mund t’ju...
Gjumi cilësor është thelbësor për shëndetin fizik dhe mendor, por shumë prej nesh vuajnë nga mungesa e tij. Në këtë artikull, do të gjeni disa këshilla të thjeshta që mund t’i zbatoni për të përmirësuar gjumin tuaj dhe për...
Lini një koment