Përbërësi sekret që i bën ëmbëlsirat me çokollatë shumë herë më të shijshme
Sezoni i festave të fundivitit thuajse ka nisur e bashkë me të edhe nepsi për ëmbëlsira, veçanërisht ato me çokollatë. Të blerat sigurisht që janë të mira, por si ato të bëra në shtëpi, patjetër që nuk ka.
Megjithatë, në gatimin e ëmbëlsirave me çokollatë në shtëpi, mund të keni vënë re se çokollatës shpesh duket sikur i mungon shija e fortë. Por nëse mendoni se ju duhet çokollatë me përqindje më të lartë kakaoje, e keni ganim. Përbërësi sekret që ju duhet për të bërë ëmbëlsira çokollate si ato të pastiçierive, është pluhuri espresso.
Pluhuri espresso, i përdorur për të bërë kafe espresso në moment, nuk është thjesht kafe e bluar hollë. Ai është më i koncentruar dhe ka shije shumë më të fortë.
Shtoni një lugë çaji pluhur espresso në brumin e kekut apo broënie-ve që do të piqni dhe do të shihni se rezultati do të jetë shumë më i mirë dhe shija e kafes nuk do të ndihet aspak.
Përbërës të rekomanduar për ujë detoks për bark të sheshtë: Limon Ndihmon tretjen Detoksifikon mëlçinë Nxit metabolizmin Xhinxher (ginger) Redukton inflamacionin dhe fryrjen Përmirëson tretjen Rrit ndjeshëm djegien e yndyrnave Kastravec Hidratuese dhe anti-inflamatore E pasur me ujë dhe...
Në plazh, më shumë se gjithçka tjetër, trupi ka nevojë për hidratim dhe energji e çfarë është më perfekte se një përzierje tropikale natyrale? 🍉 Shalqiri: i pasur me ujë, elektrolite dhe shije freskuese🍍 Ananasi: ndihmon tretjen dhe përmban...
1. Karrota 🥕Përmban beta-karoten, një antioksidant që transformohet në vitaminë A dhe stimulon prodhimin e melaninës. Plus, mbron lëkurën nga dëmet e diellit. 2. Kajsitë, pjepri dhe mangoja 🧡Edhe këto janë të pasura me beta-karoten dhe ndihmojnë për një...
Lini një koment