Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: gatim

Spinaqi. Si duhet zier që të ruajë vlerat dhe...

Spinaqi është një prej perimeve që përdorim më tepër në kuzhinë. Por ndonjëherë gabojmë me gatimin e tij dhe i shkatërrojmë vlerat si vitaminat e hekurin. Sa dhe si duhet zier spinaqi? Lani mirë spinaqin dhe vendoseni në një...

Si kjo nuk keni provuar: Mëlçi pule të gatuar...

1.Shkrini gjalpin në një tigan, pastaj hidhni qepën e grirë hollë deri sa të marrë ngjyrë të artë, të verdhë. 2.Shtoni mëlçitë e prera në copa dhe skuqini aq kohë derisa të ndryshojnë ngjyrë. 3.Mëlçitë e skuqura ngjyejini në...

Nuk është aq e vështirë sa duket: Ja 3...

Argjinarja mund të duket një bimë e frikshme për tu gatuar nga ju në shtëpi, por në të vërtetë përgatitja e saj është unike dhe nuk është aq e vështirë sa e mendoni. Ajo është shumë e pasur me...

Që brokoli të jetë i shëndetshëm, plot vitamina dhe...

Brokoli nuk është një ushqim aq i ‘instagramizuar’ sa avokado për shembull, por në terma vlerash, kjo perime nuk ka rivalë. Duke nisur nga kaloritë e pakta (27 përt 100 gramë), që e bëjnë brokolin të domosdoshëm për dietat...