Sugjerojmë:

Përbërësi sekret që i bën ëmbëlsirat me çokollatë shumë herë më të shijshme

Sezoni i festave të fundivitit thuajse ka nisur e bashkë me të edhe nepsi për ëmbëlsira, veçanërisht ato me çokollatë. Të blerat sigurisht që janë të mira, por si ato të bëra në shtëpi, patjetër që nuk ka.

Megjithatë, në gatimin e ëmbëlsirave me çokollatë në shtëpi, mund të keni vënë re se çokollatës shpesh duket sikur i mungon shija e fortë. Por nëse mendoni se ju duhet çokollatë me përqindje më të lartë kakaoje, e keni ganim. Përbërësi sekret që ju duhet për të bërë ëmbëlsira çokollate si ato të pastiçierive, është pluhuri espresso.

Pluhuri espresso, i përdorur për të bërë kafe espresso në moment, nuk është thjesht kafe e bluar hollë. Ai është më i koncentruar dhe ka shije shumë më të fortë.

Shtoni një lugë çaji pluhur espresso në brumin e kekut apo broënie-ve që do të piqni dhe do të shihni se rezultati do të jetë shumë më i mirë dhe shija e kafes nuk do të ndihet aspak.

Lini një koment