Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: makarona

Makarona të mbushura me gjizë, djathë dhe borzilok

1.I vëmë makaronat të ziejnë për 5 minuta në ujë me kripë dhe nisim me përgatitjen e salcës. 2.Hedhim në grirësen elektrike domatet e qëruara, vajin e ullirit, borzilokun, thelpin e hudhrës, kripën, piperin dhe pak sheqer. I bluajmë...

Për drekë makarona me mish pule e kërpudha

1.Gatuani pastat në formë aldente. Ruani një gotë nga uji i makaronave dhe më pas kullojini ato. 2.Merrni kërpudhat, i hiqni cipën dhe më pas i prisni në copa të vogla. 3.Në një tigan me pak vaj ulliri filloni...

Makarona kremoze të gatuara me proshutë dhe misër

1.Vini një tenxhere të madhe me ujë të kripur në sobë. 2.Shtoni makaronat dhe gatuajini duke rezervuar 1 gotë ujë gatimi, pastaj kullojini. 3.Ndërsa makaronat gatuhen, ju bëni salcën. 4.Përgatisni proshutën në një tigan të madh derisa të marrë...

Tavë me makarona, fileto pule dhe kërpudha. Për të...

1.Fillimisht vendosim një tenxhere me ujë të bollshëm për të valuar. 2.Shtojmë në të pak kripë, 1 lugë gjelle vaj dhe makaronat. I ziejmë ato 3 minuta më pak se koha e shkruar në etiketë. 3.Ndërkohë në një tigan...

Pasta me bizele dhe ton nga Flavio

Në një tigan hedhim vaj ulliri ose gjalpë dhe sapo është nxehur shtojmë qepën e grirë. Sapo qepa është zbutur shtojmë hudhrën dhe kavurdisim rreth një minutë. Hedhim bizelet e ngrira dhe karrotën, po ashtu dhe erëzat dhe skuqim...

Pasta cheeseburger, receta që duhet të mësoni sot!

1.Nxehni një tenxhere të madhe në nxehtësi mesatare. 2.Shtoni mishin e bluar dhe gatuajeni derisa të mos jetë më rozë, rreth 10-12 minuta. 3.Hidhni pak piper të kuq dhe marinojeni për shije. 4.Përzieni salcën marinara, specat, qepët, pastaj ulni...

Bashkoni salmon dhe spinaq që pjata e makaronave t’ju...

Në një tenxhere me ujë të valuar shtoni makaronat të ziejnë. Ndërkohë në një tigan me vaj ulliri skuqni spinaqin dhe me dy thelpi hudhra. Më pas shtoni salmonin dhe ricottën. I përzieni mirë dhe më pas shtoni makaronat...