Karkaleca me pesto
Thajini karkalecat. Në një tigan të madh, ngrohni vajin e ullirit në nxehtësi mesatare. Shtoni karkalecat dhe kripën. Gatuani karkalecat për 1 deri në 2 minuta në çdo anë derisa të bëhen pothuajse të errëta, duke i kthyer ato...
Sugjerojmë:
Thajini karkalecat. Në një tigan të madh, ngrohni vajin e ullirit në nxehtësi mesatare. Shtoni karkalecat dhe kripën. Gatuani karkalecat për 1 deri në 2 minuta në çdo anë derisa të bëhen pothuajse të errëta, duke i kthyer ato...
Grini hudhrën. Shpëlani karkalecat dhe thajini me letër kuzhine. Në një tas mesatar, përzieni karkalecat me hudhrën dhe kripën. Në një tigan të madh, ngrohni gjalpin në nxehtësi mesatare të lartë. Gatuani karkalecat për 1 deri në 2 minuta...
1.Shkrini gjalpin me vajin dhe hudhrën në një tigan të mesëm në nxehtësi mesatare derisa gjalpi të jetë shkrirë. 2.Shtoni miell. Gatuajeni duke e përzier për 1 minutë ose derisa të flluskoj përzierja. 3.Shtoni ngadalë lëng, 1/4 filxhan, duke...
Merrni një tenxhere të madhe me ujë të kripur lehtë. Shtoni makaronat dhe gatuajini për 8 deri në 10 minuta ose derisa të jenë al dente dhe më pas kullojini. Nxehim vajin në një tigan në nxehtësi mesatare. Shtojmë...
1.Në një tenxhere me pak gjalpë do të skuqni karkalecat. 2.Shtoni kripë dhe piper. Shtoni më pas 2 gota ujë dhe patatet e grira imët. I lini të ziejnë së bashku për 15 minuta. 3.I shtoni ujë herë pas...
Një pjatë e dytë deti e toke, një sallatë ekzotike pule e karkalecash dhe një mënyrë për të udhëtuar virtualisht në Azi. E pasur me proteina dhe përbërës të tjerë, ka gjithashtu edhe veti afrodiziake. Sjell në tryezë një...