Merrni një tenxhere të madhe me ujë të kripur lehtë. Shtoni makaronat dhe gatuajini për 8 deri në 10 minuta ose derisa të jenë al dente dhe më pas kullojini.
Nxehim vajin në një tigan në nxehtësi mesatare. Shtojmë në të qepën dhe hudhrën dhe i gatuajmë derisa qepa të zbutet.
Shtoni verën dhe domatet dhe vazhdoni gatimin 10 minuta, duke e trazuar herë pas here. Më pas shtoni dhe karaklecat gatuajeni 5 minuta, ose derisa të marrin ngjyrë karkalecat.
Hidhni makaronat dhe sipër hidhni djathin parmixhan për të shërbyer.
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Komento