Arkiva e etiketave: gatim

Përbërësi sekret që i bën ëmbëlsirat me çokollatë shumë...

Sezoni i festave të fundivitit thuajse ka nisur e bashkë me të edhe nepsi për ëmbëlsira, veçanërisht ato me çokollatë. Të blerat sigurisht që janë të mira, por si ato të bëra në shtëpi, patjetër që nuk ka. Megjithatë,...

Spinaqi. Si duhet zier që të ruajë vlerat dhe...

Spinaqi është një prej perimeve që përdorim më tepër në kuzhinë. Por ndonjëherë gabojmë me gatimin e tij dhe i shkatërrojmë vlerat si vitaminat e hekurin. Sa dhe si duhet zier spinaqi? Lani mirë spinaqin dhe vendoseni në një...

Si kjo nuk keni provuar: Mëlçi pule të gatuar...

1.Shkrini gjalpin në një tigan, pastaj hidhni qepën e grirë hollë deri sa të marrë ngjyrë të artë, të verdhë. 2.Shtoni mëlçitë e prera në copa dhe skuqini aq kohë derisa të ndryshojnë ngjyrë. 3.Mëlçitë e skuqura ngjyejini në...

Nuk është aq e vështirë sa duket: Ja 3...

Argjinarja mund të duket një bimë e frikshme për tu gatuar nga ju në shtëpi, por në të vërtetë përgatitja e saj është unike dhe nuk është aq e vështirë sa e mendoni. Ajo është shumë e pasur me...

Speca në tigan

Ruaj Recetën

Që brokoli të jetë i shëndetshëm, plot vitamina dhe...

Brokoli nuk është një ushqim aq i ‘instagramizuar’ sa avokado për shembull, por në terma vlerash, kjo perime nuk ka rivalë. Duke nisur nga kaloritë e pakta (27 përt 100 gramë), që e bëjnë brokolin të domosdoshëm për dietat...