Ngroheni furrën në 200C. Hidhni kungullin dhe rrepat në një tavë me gjysmën e vajit dhe erëzave. Piqini për 20-25 minuta, derisa të zbuten dhe të karbonizohen në skajet.
Ngrohni vajin e mbetur në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare. Kriposim dhe skuqim preshin për disa minuta, derisa të zbutet pak. Shtoni kungujt, rrepat, hudhrën dhe uthullën dhe gatuajeni për rreth 2 minuta derisa të ngjitet. Përzieni kaperit, ullinjtë, rrushin e thatë dhe domatet, mbushni kanaçen me ujë dhe shtojeni edhe atë. Lëreni në zjarr për 15-20 minuta, pjesërisht të mbuluar me kapak, derisa perimet të zbuten. Përzieni pjesën më të madhe të borzilokut dhe erëzat. Shpërndani mbi pjesën tjetër të borzilokut dhe shërbejeni me bukë me kore.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento