Bëjmë bashkë tiramisu
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Sugjerojmë:
Të zgjedhësh një ëmbëlsirë të caktuar midis 5 alternativave që të ofrohen nuk është aq e parëndësishme sa mendon. Zgjedhjen e imazhit e ka bërë subkoshienca juaj prandaj kjo lojë zbavitëse na zbulon edhe disa të fshehta në lidhje me personalitetin.
Jeni gati? Fillojmë atëherë. Shikoni foton më sipër. Cila ëmbëlsirë të ra në sy e para?
Zbulo më poshtë domethënien e saj…
Nëse zgjodhe ëmbëlsirën rrumbullake
Ju jeni një mendimtar dhe një analizues. Keni një aftësi të pamposhtur për të marrë vendime “jashtë kutisë”. Nuk ju pëlqen të harxhoni kohë dhe përpiqeni t’i bëni gjërat në mënyrën më efikase. Jeni fenomenal në gjetjen e zgjidhjeve kur të gjithë kanë hequr dorë. Jeni shumë praktik dhe dëshironi të keni gjithçka në rregull.
Nëse zgjodhe “Pentagonin”
Ju jeni një lojtar i vetëm. Nuk ju pëlqen të tregoni emocionet tuaja, por jeni shumë të mirë në interpretimin e ndjenjave të njerëzve të tjerë. Keni një intuitë të pabesueshme dhe leximi i mendjes së të tjerëve është një aftësi shumë e veçantë që e keni zhvilluar duke qenë shumë vigjilent. Ju jeni shumë të qetë.
Nëse zgjodhe “Poligon”
Ju jeni shumë krijues, inovativ dhe doni ta jetoni jetën në maksimum. Jeni shumë entuziast dhe dashuria është qendra e vëmendjes për ju. Je shumë i mirë në biseda. Për ju gota nuk është gjysmë plot, është e tejmbushur!
Nëse zgjodhe “Yllin”
Ju jeni një LIDER i natyrshëm. Ju pëlqen të sfidoni veten dhe të mos merrni kurrë “jo” si përgjigje. Nuk shqetësoheni kur keni të bëni me ndonjë problem.
Në fakt, çdo çështje është vetëm një ushtrim për trurin tuaj. Ju pëlqen t’i keni gjërat nën kontroll!
Nëse zgjodhe “Zemrën”
Ju pëlqen t’i ndihmoni njerëzit dhe kujdeseni për ta. Kjo ju bën një dëgjues shumë të mirë. Jeni një mik shumë besnik dhe mbështetës. Ju përpiqeni të shmangni konfliktet me çdo kusht, ndonjëherë duke sakrifikuar ndjenjat tuaja!/neps.al
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
Nuk mund të blesh lumturinë, por mund të blesh sushi, që është e njëjta gjë! Në dy dekadat e fundit është bërë sensacion vakti tradicional japonez i njohur si sushi. Dita Ndërkombëtare e Sushit feston këtë vakt potencialisht të...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment