1.Presim patëllxhanët në feta të holla dhe i kriposim. I lëmë 1 orë të kullojnë lëngun. 2.I heqim lëkurën domateve, farat i shtypim dhe i hedhim në një tigan me pak vaj dhe gjalpë. 3.Shtojmë hudhrën e shtypur dhe i skuqim në zjarr të ngadaltë. 4.Skuqim lehtë patëllxhanët me pak vaj dhe i shtojmë në një pjatë. 5.Njëkohësisht skuqim me gjalpë, proshutën të prerë në feta të holla dhe i kullojmë. 6.Në yndyrë skuqim vezët sy, e kullojmë dhe e vendosim mbi patëllxhanët, ndërsa sipër hedhim në mënyrë të shpërndarë proshutën. Ju bëftë mirë!
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment