1.Në një tenxhere me ujë me kripë vendosni lulelakrën e ndarë në copa të vogla të zihet.
2.Në një tigan vendosni qepën të skuqet deri sa fillon të zbutet dhe shtoni mishin të skuqet me të.
3.Shtoni kripë, piper, rigon dhe paprika. Në fund shtoni dhe purenë e domateve dhe pasi të jenë bashkuar mirë fikni sobën dhe i shtoni në tavë.
4.Tek tava ku shtuat qepën me mishin, shtoni dhe lulelakrën e zierë jo plotësisht.
5.Bashkoni panën me qumështin dhe djathin gouda ja shtoni lulelakrës sipër.
6.Mbulojeni tavën me letër alumini dhe futeni në furrë. Piqeni në 180 gradë C për rreth 30 minuta. 5 minutat e fundit hiqni letrën e aluminit që të marrë ngjyrë.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Lini një koment