1 lugë gjelle kaperi, plus shtesë për t'u shërbyer
1 lugë gjelle qepë e njomë, plus shtesë për t'u shërbyer
Sallatë (opsionale)
Nxehni furrën në 200 gradë. Në një tenxhere me ujë të valuar shtoni patatet dhe ziejini për 8 minuta. Kullojini dhe lërini të thahen në një kullesë për disa minuta. Hidhni patatet me ½ e vajit dhe erëzat në një tavë. Futeni në furrë për 20 minuta, duke e kaluar në gjysmë të kohës së gatimit.
Ndërkohë, ngrohni vajin e mbetur në një tigan në zjarr mesatar. Shtoni preshin dhe skuqeni për 5 minuta, ose derisa të fillojë të zbutet. Shtoni hudhrat dhe skuqini për 1 min, më pas shtoni panën, kaperit dhe 75 ml ujë të nxehtë dhe lëreni të ziejë. Shtoni më pas dhe qepët e njoma.
Ndizni opsionin e grilës në furrë me temepraturë të lartë. Masën kremoze të preshit e hedhim mbi patatet, më pas vendosim filetot e salmonit sipër. Piqeni në për 7-8 minuta. Spërkateni sipër me qepë të njoma dhe kaperi shtesë dhe një sallatë anash, nëse dëshironi.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento