Majdanoz, të copëtuar (rreth 2 lugë) plus disa gjethe shtesë
1.Ngrohni vajin në një tigan të mesëm, shtoni qepën e grirë dhe skuqeni për 2 minuta ndërsa copëtoni hudhrat dhe copëtoni karotat.
2.Shtojini ato në tigan dhe gatuajini për pak kohë mbi zjarr.
3.Hidhni në 1 litër ujë të vluar shtoni thjerrëzat dhe kubin e stokut, më pas mbulojeni tiganin dhe gatuajeni mbi nxehtësinë mesatare për 15 minuta derisa thjerrëzat të zbuten.
4.Hiqeni nga dhe përziejeni majdanozin. Hidheni në tasa dhe shpërndajeni me gjethe shtesë të majdanozit, nëse dëshironi.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento