E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
“Vera përmirësohet me kalimin e viteve, unë përmirësohem duke konsumuar verë”.
Por, çfarë është vera? Vera është lëng rrushi i fermentuar. Kjo është përgjigjja më standarde. Në fakt jo. Vera është një produkt kompleks, pothuajse enigmatik. Përgjatë historisë, kuptimi i saj ka ndryshuar për t’u bërë një simbol i statusit dhe hedonizmit dhe një gotë verë shoqërohet me argëtim, ushqim të mirë dhe miq.
Dashamirësit e verës e dinë që kjo pije është e gjitha për një përvojë më vete që fillon nga hapja e tapës e deri tek rituali lëkundjes së gotës, nuhatja dhe shijimi i saj. Cilado gotë verë ka fuqinë për të na marrë me vete në udhëtime të largëta, pas së cilave fshihen terrene të reja, tradita dhe kultura për t’u zbuluar. Prapa çdo shisheje vere, fshihet një histori, një vreshtë e madhe, një rrush i mirë dhe një punë kolosale.
Për këtë arsye SnapFood i ka dhënë hapësirën që meritojnë të gjithë verë-dashësit përmes Vena
Tanimë thjesht dhe vetëm duke shkarkuar aplikacionin SnapFood ju do të keni mundësinë të porosisni sipas dëshirave tuaja, verë të bardhë ose të kuqe. Brenda aplikacionit ju do të njiheni përkatësisht me disa nga emrat më të famshëm të botës së verërave, çmimin përkatës, përqindjen e alkoolit dhe madhësinë e shishes.
Cilësia? Maksimale!
Jepini vlerë drekës apo darkës suaj, ditëlindjeve apo gëzimeve të tjera familjare duke shijuar një gotë nga verërat më të mira të Vena.
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment