E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
Gaja&Whiskey
Mjafton t’i hedhësh një sy fotove për të të shkuar goja lëng… Në Gaja&Whiskey gjithҫka gatuhet me produkte të freskëta bio dhe ai që është ylli i menusë është padyshim mishi: ekskluzivisht mish me origjinë shqiptare i kontrolluar dhe i cilësisë së lartë. Por kjo s’do t thotë se tavat e perimeve tradicionale janë më pak të mira. Problemi më i madh është të vendosësh ҫ’do të zgjedhësh.
Lakror’ane
Larkron’ane të nxjerr mallin e kuzhinës së gjyshes, edhe nëse kjo e fundit nuk të ka gatuar kurrë lakror. Por ka diҫka tek gatimet e tyre që të rikthen në fëmijëri falë aromave nepsndjellëse dhe mezeve tipike që jemi mësuar të shohim në tryezën e shtëpisë. Sigurisht, lakrori sipas shijes suaj të preferuar është ai që nuk mund të lini pa provuar në mënyrë absolute!
Juvenilja
Kuzhina shqiptare ka qenë gjithnjë një pikë e fortë e Juveniljas dhe na lini të themi që shefat e tyre të kuzhinës i qajnë gatimet tradicionale. Nga fërgesat e shumëllojshme, tek byrekët… të mos flasim për pulën me pilaf… Një mori pjatash që do ju rizgjojnë dashurinë për kuzhinën shqiptare.
Tymi V.Reҫi
Nga t’ja nisësh?! Djathë i bërë vetë, turshi të shijshme, suxhuk, tavë dheu… Parajsa e atyre që dashurojnë kuzhinën tonë tradicionale. Të gjitha pjatat e tyre fantastike sigurisht shijonë akoma shumë të shoqëruara me një birrë të ftohtë (me ose pa alkool) dhe tek Tymi ka zgjedhje pafund.
Porosit pjatat e tua të preferuara në Snapfood duke shkarkuar aplikacionin: https://snapfood.al/download-app
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment