Bëjmë bashkë tiramisu
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Sugjerojmë:
Muaji i Ramazanit është një periudhë e bekuar dedikuar solidaritetit, adhurimit dhe sakrificës e padyshim një ndër momentet më të rëndësishme të të gjithë kalendarit islam. Për të festuar këtë muaj të shenjtë, Snapfood ju sjell një përzgjedhje të të gjithë restoranteve për të porositur online Iftarin për veten, familjen apo për të shtruar një festë Iftari për miq e të afërm.
Tradita Arabe
Sikurse sugjeron vetë emri, tek “Tradita arabe” do të gjeni një përzgjedhje speciale të kuzhinës tradicionale arabe, duke filluar me humusin e shijshëm, sallatat unike dhe mishin e viҫit, pulës dhe qingjit,të aromatizuar me erëzat tipike arabe.
Baba Hallall
Ikona e ushqimit të shpejtë hallall në Tiranë! Një shawarma e shijshme shoqëruar me salcat speciale të “Baba Hallall” është pikërisht ajo që ju duhet .
Next Pizza Hallall
Pizza-t nuk janë ekzaktësisht pjesë e menusë së Iftarit, por nëse e dëshironi një të tillë, me “Next Pizza” s’do të gaboni pasi nënproduktet e mishit të përdorura në restorant janë 100% hallall.
Falafel house
Shijen unike të kuzhinës së Lindjes së Mesme do të mund ta gjeni në “Falafel House” me pjata vegane tejet të shijshme, të pasura me vlerat ushqyese që janë të domosdoshme për të gjithë besimtarët që praktikojnë agjërimin përgjatë Ramazanit.
Capitol (hallall)
Nga sufllaqet tek donerët, dyrymi dhe hamburgeri, gjithҫka në Capitol është e bërë me mish vendi 100% hallall. Ndaj është ndër të preferuarit për besimtarët e fesë islame.
Tirana Fried Chicken (hallall)
Në “Tirana Fried Chicken”, menuja konsiston vetëm në mish pule të përgatitur sipas mënyrës islame hallall, ndaj nëse doni të shijoni disa copëza pule të buta, të mbështjella në një shtresë krokante ky është vendi i duhur.
Kliko linkun për të shkarkuar aplikacionin https://snapfood.al/download-app
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
Nuk mund të blesh lumturinë, por mund të blesh sushi, që është e njëjta gjë! Në dy dekadat e fundit është bërë sensacion vakti tradicional japonez i njohur si sushi. Dita Ndërkombëtare e Sushit feston këtë vakt potencialisht të...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment