Produkte bio dhe ushqime artizanale për të lëpirë gishtat: Gaja&Whiskey i bashkohet Snapfood
Një tjetër restorant i është bashkuar së fundmi familjes së madhe të Snapfood duke shtuar larmishmërinë e pjatave super të shijshme që mund të gjeni në aplikacion. “Gaja&Whiskey” është emri më i ri në listën e Snapfood që me siguri do të shndërrohet në një nga të preferuarit tuaj për dy arsye shumë specifike:
Së pari, gatimet e tyre të bëjnë të të shkojë goja lëng vetëm duke i parë e jo më duke i provuar.
Së dyti, produktet që ata përdorin e specifikisht mishi është bio, cka do të thotë se do të mund të shuani urinë dhe nepsin pa pikëpyetje që lidhen me origjinën e produkteve që po konsumoni.
Në “Gaja&Whiskey” do të gjeni një mori pjatash të larmishme të gatuara me të njëjtin përkushtim, si ato të gatuara në shtëpi. Specialiteti i tyre: Mishi!
Mishi i përzgjedhur i viҫit dhe i qingjit me origjinë nga alpet shqiptare gatuhet me mjeshtëri nga kuzhinierët e “Gaja&Whiskey” për të ruajtur jo vetëm vlerat ushqimore por edhe aromën spektakolare, që i bën këto pjata unike.
Jo më pak të rëndësishme janë gjellërat e shijshme tradicionale shqiptare apo hamburgerët me qofte artizanale. Një parajsë për adhuruesit e ushqimit të mirë.
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
Nuk mund të blesh lumturinë, por mund të blesh sushi, që është e njëjta gjë! Në dy dekadat e fundit është bërë sensacion vakti tradicional japonez i njohur si sushi. Dita Ndërkombëtare e Sushit feston këtë vakt potencialisht të...
Sot në vend festohet Sulltan Nevruzi, festa më e rëndësishme e besimtarëve bektashinj. Fillimisht festohej si festa e ardhjes së pranverës dhe më vonë si ditëlindja e imam Aliut. Kjo festë zgjat tri ditë. Besimtarët shkëmbejnë vizita tek njëri-tjetri...
Lini një koment