Vini një tenxhere me ujë të vlojë dhe gatuajini pastat sipas udhëzimeve të paketimit.
Ndërkohë, ngrohni në një tigan gjalpin, më pas shtoni qepën dhe gatuajeni për 5 minuta ose derisa të zbutet.
Shtoni bizelet, salmonin, kremin fresh dhe 50 ml ujë. Thërrmoni kubin e koncentratit.
Gatuanjini për 3-4 minuta derisa të jenë gati dhe shtojini pak piper të zi. Më pas hidheni përzierjen në tenxheren ku janë makaronat dhe trazojeni mirë.
Është një nga historitë më simpatike të botës së gastronomisë: një eksplorues i guximshëm venecian, Marco Polo, udhëton për vite të tëra në Lindjen e largët misterioze. Kur kthehet më në fund në Itali në vitin 1295, ai sjell...
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Komento